Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Marinated Crab Salad with Frozen Pomelo
- Ingrediënten:
- gember, pinda, gestoomd krabvlees, korianderstengels, limoensap, limoenzest, miangpasta, miangsiroop, pomelocellen en rode sjalot
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, boter, citroengras, citroensap, ei, fruit, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderzaad, limoenrasp, limoenschil, olie, olijfolie, peper, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Baru Belanda:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie: