Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Rucola met kalfsvlees
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, olijfolie, peper, robiola, rucola en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: