Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit de snelle keuken: