558 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgetteeidooierknoflookkruidenmelkmozzarellaolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepijnboompittensjalotsuikertijmtomaatuiwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kalkoengehakt met mozzarella en basilicum

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bladpeterselie, boter, chilivlokken, ei, kalkoengehakt, knoflook, marinarasaus, mozzarella, olijfolie, oud broodkruim, parmezaanse kaas en ricotta

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Baskische eieren

Ingrediënten:
basilicum, boter, cayennepeper, ei, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaat, rode paprika, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Ei-kruidensaus

Ingrediënten:
azijn, ei, kruiden, kappertjes, mosterd, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Ei "Cocotte"

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:

Gevulde uien met lamsgehakt, paprika en basilicum

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, broodkruim, eidooier, fijne mosterd, fleur de sel, gedroogde oregano, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, roomboter, sjalot en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met gamba's, Thaise basilicum en tamarinde

Ingrediënten:
cederappel, chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, eidooier, gamba's, gember, gyozavellen, heldere schaaldierenbouillon, olijfolie, radijs, rijstazijn, shii-takes, suiker, tamarindepasta, thaise basilicum, vietnamese koriander en water

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Jambalaya met ei en pancetta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cajunkruiden, ei, garnalen, gerookte worst, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, olie, oregano, pancetta, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
rijst
Haal meer recepten op...