Hardgekookte eieren met snelle tomatensaus, basilicum en peterselie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 195 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Avondrooddressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Kruidendressing met vermouth

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Dressing met munt en bramen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Dressing met munt en aalbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades