Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
In witte wijn gepocheerde zalm, heilbot of tong
- Ingrediënten:
- babyheilbot, chablis, salsa verde, saus voor ingelegde zalm, tong, water, zalm en zout
- Keuken:
- Russisch / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bieslook, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, mossel, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, wijn, wortel, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept uit Gemüse! :
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: