Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, fruit, kalfsbotten, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Kooktechnieken:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Het krokettenboek:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Spice Wise: