Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Smakelijke salades:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Lima - het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT: