Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, meel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Brunch / lunch uit Home made:
Diner / nagerecht uit Home made:
Basisrecept uit Raapsteeltje:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Basisrecept uit A propos bistro: