280 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeiknoflooklauriermelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirijstsuikertijmtomaattomatenpureeuiwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Kippen-erwtensoep

Ingrediënten:
kipfilets, kippenbouillon, koriander, laurierblad, peperkorrels, spliterwten, ui en water

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsbout met groentevulling

Ingrediënten:
bruine fond, courgette, droge sherry, gele pompoen, kippenbouillon, lamsbout, maïzena, parmezaanse kaas, saffloerolie, sjalot, tijm, ui, water, winterwortel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees / ovenschotel
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui

Soort:
kalfsvlees / saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Koude komkommersoep

Ingrediënten:
boter, dille, dragon, gedroogde dragon, griesmeel, kippenbouillon, komkommer, lente-ui, peterselie, sjalot, ui, water, wijnazijn, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Chili met varkensvlees - chili with pork

Ingrediënten:
anaheimchili s, gedroogde rode peper, groene paprika, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, kokosolie, mager varkensvlees, pomodori uit blik, tomatillo's, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Shorbet ads - Linzensoep

Ingrediënten:
bulghur, citroensap, extra vergine olijfolie, ui, kippenbouillon, knoflookcroutons, komijn, peper, rode linzen, runderbouillon, tomaten, ui, vermicelli, water, wilde spinazie en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rijst
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Brandnetelsoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, crème fraîche, jonge brandnetels, kippenbouillon, peper, prei, ui, water en zeezout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water

Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gallina en pepitoria

Ingrediënten:
eidooier, fino sherry, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, picada van hazelnoot en knoflook, ui en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Gebakken bloemkool - sambal goreng kol

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, groentenat, kippenbouillon, knoflook, prei, sambal oelek, ui, voorjaarsui, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gevogelte / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...