Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Casa Moro:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen: