176 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapdeegeifruitgistkikkererwtenknoflookkomkommermelknootmuskaatnotenolieolijfoliepastapeperpeterseliesuikeruizout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Brood-en-knoflooksoep

Ingrediënten:
bouquet garni, brood, ei, ganzenvet, gruyère, jonge knoflook, laurierblad, salie, tijm, peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hartig paleo brood

Ingrediënten:
amandelmeel, brood, chiazaad, eieren, feta, groene olijven, kaas, kokosolie, water, lijnzaad, meel, olie, olijven, pitten, pompoenpitten, sesamzaad, tomaten, water, water, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Taramasalata

Ingrediënten:
citroensap, harderkuit, kabeljauwkuit, knoflook, olijfolie, water en witbrood

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Walnootsaus

Ingrediënten:
olijfolie, room, walnoten, water, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kipfilets met pijnboompitten

Ingrediënten:
kaneel, kipfilet, knoflook, kruidnagel, olijfolie, pijnboompitten, saffraandraadjes, sherry, spaanse ui, verse peterselie, water, witbrood, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

spinazie gestoomd in thee

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dilleblaadjes, jonge spinazie, kervel, lavasblaadjes, lievevrouwebedstro, melganzenvoet, oude kaas, peper, peterselie, verbena, water, witbrood, zout en zwarte thee

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Toscaanse ansjoviscrostini - crostini alla toscana

Ingrediënten:
ansjovis op zout, boter, kappertjes, knoflook, licht roggebrood, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rode chilipeper, water, witbrood en wittewijnazijn

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Picknick uit Koude keuken:

Wittebrood met geleivulling

Ingrediënten:
azijn, bouillonblokje, doperwten uit blik, ei, knakworstjes, rode paprika uit pot, water, witbrood, witte gelatine, witte peper, witte wijn, wortel uit blik en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Saus van amandelen en sherryazijn

Ingrediënten:
amandel, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, oud witbrood, sherryazijn, water, zeezout en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...