Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Blini met zure room en zalm
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gelatine, karnemelk, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: