Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Simpel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl: