Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: