Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Jamie's dinners:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Ontbijt / brunch uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Avondmaal uit Fresh en light: