Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Courgette-spaghetti met garnalen en knoflook
- Ingrediënten:
- basilicum, chilisaus, citroen, courgette, garnalen, kerstomaat, knoflook, olijfolie en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- salade / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch uit Wrap 'n roll:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het gouden olijfolie boek: