Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: