Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van I love food & wine:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker: