Lunch uit Hoe te eten:
Krabtaart met saffraan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Modernist Cuisine [3]: