Recept uit De worst story:
Peterselie-knoflook
- Ingrediënten:
- kardemomzaad, knoflook, nootmuskaat, peterselie, vlees, witte peper, witte wijn en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De worst story:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: