Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, rode wijn, room, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, walnoten, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Sous vide:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes: