Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bruine suiker, citroensap, ei, groente, knoflook, komkommer, kool, koriander, laos, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, olie, peper, rijst, rode paprika, sesamolie, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept uit I love groente:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Creative chef:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: