Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Biefstukken van de haas met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, haasbiefstuk, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, prei, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: