Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Made in Italy:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Brindisa:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Brindisa:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: