Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, droge sherry, ei, gemberpoeder, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, oestersaus, olie, peper, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sherry, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Gesund Geniessen:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Macaron:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken: