Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, oregano, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Plenty more:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget: