Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Plenty more:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer: