Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker: