Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, specerijen, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje: