Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloemkool, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kool, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, slagroom, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Liever lokaal: