Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gehakt, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: