Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, suiker, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Spis:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: