Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Vol-au-vent (kippenpastei)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, blanke kippenbouillon, bleekselderij, boter, champignons à blanc, droge witte wijn, ei, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, ui, water, witte peper, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit De worst story:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier: