Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Pianostuk met witte en zwarte wortel
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, peper, rode wijn, runder-pianostuk, ui, witte wortel, zout en zwarte wortel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: