Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kaas, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers: