Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, ei, eidooier, kipfilet, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit De pastabijbel: