Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, courgette, ei, fruit, gehakt, groente, kaas, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, suiker, vis, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Mijn Recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Gezond en Lekker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03: