Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Peaz aur tamatar sambal - Salade van ui en tomaat
- Ingrediënten:
- citroensap, groene chilipeper, kokosrasp, koriander, peper, suiker, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, groente, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Buffet / bijgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: