481 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroenraspcitroensapcitroenschilkerstomaatknoflookkomkommerkoriandermuntolijfoliepeperpeterselierode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Mini-kiptagine met tomaat en citroen

Ingrediënten:
citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderzaad, olijfolie, olijven, ontbeende kippendij, peper, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht / lichte maaltijd uit Bonen!:

Salade van gierst & zwarte bonen

Ingrediënten:
ajvar mild, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tomaat, gierst, munt, oregano, peper, peterselie, rode peper, zout en zwarte bonen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Tomatensalade met geroosterde citroen

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gemalen piment, granaatappel, granaatappelmelasse, munt, olijfolie, peterselie, rode ui, salieblaadjes, tomaatjes, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tomaat

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, lichte korianderpesto, paneermeel, tomaat, verse tomatensalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Linzen in tomaten-citroensaus

Ingrediënten:
bruine linzen, citroen, tomaat, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ras el hanout, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Spaghetti met tomaat en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, fruit, gedroogde tijm, tomaat, parmezaanse kaas, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, ricotta, spaghetti, tijm, tomaat, tomaten, ui, water en zout

Haal meer recepten op...