531 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenolieolijfolieoreganopeperpeterselierode paprikarode uispecerijensuikertijmtomatenpureewaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olijfolie, peterselie, tomaat, tomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Geroosterde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, tomaat, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
arboriorijst, aubergine, courgette, crème fraîche, herbes de provence, knoflook, kruidenbouillonblokje, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka met spaanse peper

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, rode spaanse peper, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aubergine parmagiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat uit blik, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Israëlische aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroensap, kaas, knoflook, peper, tomatensap, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Israëlisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Risotto met aubergine

Ingrediënten:
aubergines, boter, carnarolirijst, gele ui, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, sauvignon blanc, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
risotto
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Kadaifinestjes met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, kadaifideeg, knoflook, olijfolie, pecorino, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...