113 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bonenboterbroodchocoladecourgettefruitgranenkaaskipknoflookkoffiekruidenmelknotenolieolijfoliepeperrijstuivleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Stoofvlees

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, knoflook, marsala, rode wijn, sukadelappen, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en winterpeen

Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, peulvruchten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gestoofd rundvlees met ansjovis en tijm

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, braadvet, foelie, knoflook, marsala, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gesmoord rundvlees met ansjovis - broufado

Ingrediënten:
ansjovis, arrowroot, bouquet garni, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappers, knoflook, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijnazijn, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Hünkar beğendi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bot, citroensap, zout, bloem, boter, gedroogde oregano, gedroogde tijm, aubergine, kaas, lamsstoofvlees, melk, schenkel, tomaten, tomatenpuree, turkse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Eenvoudige lasagna uit de oven

Ingrediënten:
ansjovis, buikspek, butternut-pompoen, crème fraîche, gedroogde rode peper, kruiden, gerookte bacon, kaneel, knoflook, korianderzaad, lasagnavellen, laurier, melk, mozzarella, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, runderschenkel, stooflappen, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tataki snel gegrilde sashimi

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, ponzu, rundvlees, sesamblad, sesamolie, sesamzaad, shiso, tataki-saus, tonijn, vis en vlees

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Konijn met dragon

Ingrediënten:
bloem, bot, boter, dragon, gekruide bloem, konijn, peterselie, room, uien, vlees, witte wijn en 
zout en peper

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Couscous met dorade en merguez

Ingrediënten:
citroensap, courgette, couscous, doradefilets, groene chilipeper, lente-ui, merguez, munt, olijfolie, rode paprika, rozijnen, versgemalen zwarte peper, vis, vlees en zeezout

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Haal meer recepten op...