Ciska Cress, S. Peeters, L. Peeters en C. Cress - Indonesisch koken met groente en vis

Indonesisch koken met groente en vis

Een boek van Ciska Cress, S. Peeters, L. Peeters en C. Cress

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesisch koken met groente en vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Van oudsher heeft de Indonesische keuken een belangrijke rol gespeeld in Nederland. Veel mensen denken echter dat het koken van Indonesische gerechten veel tijd kost en dat het een moeilijke keuken is. Ciska Cress toont met dit boek aan dat iedereen lekker Indonesisch kan koken. Ze heeft recepten verzameld voor heerlijke, eenvoudige Indonesische gerechten waarbij zoveel mogelijk verse ingrediënten worden gebruikt. En omdat steeds meer mensen minder vlees gaan eten, is dit boek vooral gericht op gerechten die met groenten en vis zijn bereid.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken