160 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterchampignoneekhoorntjesbroodeigroentebouillonknoflookkoriandernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalotslagroomsojasaustagliatelletijmtomatenpureewitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Romige paddestoelen met gnocchi of pasta

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / tajine / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met paddestoelen en courgette

Ingrediënten:
boter, courgette, gedroogde porcini, kastanjechampignons, knoflook, lasagnavellen, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus in blik, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
boter, gedroogde porcini, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pomodori, rigatoni, sjalot, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Sobanoedels met kort-ingelegde paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, buna-shimejipaddestoelen, fijne kristalsuiker, gemberwortel, koriander, nori, peultjes, radijs, rijstazijn, rode chilipeper, saladecress, sesamzaad, sobanoedels, wortel en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
gedroogde pasta, gedroogde porcini, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, peper, slagroom, tijm, ui en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicum, eekhoorntjesbrood, farfalle, grotchampignons, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pasta met kip

Ingrediënten:
champignons, crème fraîche, kip, olijfolie, oudbroodkruim, oude kaas, paneermeel, penne, peterselie, spek en ui

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, penne, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Italiaanse pasta met champignons

Ingrediënten:
30plus kaas, fusilli, ijsbergsla, kastanjechampignons, olijfolie, pijnboompitten, rucola, sjalot, sperziebonen, tomaat, verse basilicum en zongedroogde tomaten in olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Pasta met groenten en kip

Ingrediënten:
30plus kaas, champignon, demi creme fraiche, kipbouillonblokje, kipfilet, knoflook, olijfolie, pasta, peper, prei, rode paprika, ui, witte wijn en zout

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pasta met oesterzwammen en spekjes

Ingrediënten:
kruidenbouillon, lente-ui, maïzena, oesterzwam, ontbijtspek, peper, schelpjesmacaroni, sjalot, slagroom, tagliatelle en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mexicaanse lasagne met pasta

Ingrediënten:
champignons, cheddar, chilipoeder, gele paprika, gemalen komijn, groene chilipeper, knoflook, koriander, lasagnevellen, maïs, olie, oregano, tomaat uit blik, ui, zure room en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

15 Ingrediënten voor bij de pasta

Ingrediënten:
boekweit, chilipoeder, crème fraîche, ei, gedroogde tomaat, gerstekorrels, kappertje, knoflook, masala, mascarpone, noten, olijven, paneermeel, porcini, sjalot, spaanse peper, tarwekorrels, verse kaas, za'atar, zaden en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Haal meer recepten op...