170 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercrème fraîcheeigedroogde gistknoflookmelkmozzarellaolieolijfolieoreganopaprikapoederpeperpeterselierode uisuikertijmtomaattomatenpureewaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

coca met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, chilivlokken, gedroogde gist, melk, olijfolie, patentbloem, pijnboompitten, rozijnen, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Pizza met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis in blik, bloem, gist, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, ui, water, zout, peper en zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Bagels

Ingrediënten:
bloem, bruine basterdsuiker, droge gist, grof zout, maanzaad, maïsmeel, melasse, moutsiroop, sesamzaad, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Focaccia

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde gist, patentbloem, rozemarijn, ui, gist, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Snack of tussendoortje uit Gevulde deeghapjes:

Naanpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, maanzaad, piment d'espelette, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Olijven-uienbroodjes

Ingrediënten:
bloem, brood, gedroogde gist, grof zout, peper, suiker, taggiasca-olijven, tijm, ui en gist

Soort:
vegan
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, braadworst, gedroogde gist, melk, runderbraadworstjes en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vleespasteitjes - fatayeer

Ingrediënten:
bloem, droge gist, gemalen kaneel, gemalen piment, lamsgehakt, olijfolie, peper, pijnboompitten, ui, verse peterselie, water, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / pastei
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Spinazietaartjes - fatayeer sbanikh

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge gist, gemalen piment, olijfolie, pijnboompitten, spinazie, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Soort:
hartige hapjes / veganistisch / vegetarisch / groente / pastei
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Chinese stoombroodjes

Ingrediënten:
bloem, bosuien, chinees vijfkruidenpoeder, chinese gedroogde worstjes, droge gist, honing, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte sprot

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte sprot, melk, sjalot, suiker, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalm, melk, palingfilet, sjalot, suiker en verse dille

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Haal meer recepten op...