Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hartige crèpes met paddestoelen, ui of prei
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, paddenstoelen, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Pien laat haar eten zien:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank: