Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: