Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ei, gehakt, groente, hamburgers, knoflook, kool, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, vet, vis, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: