Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, frituurolie, gehakt, kippenbouillon, knoflookmayonaise, knoflookpoeder, laurier, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, suiker, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Salade:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Francesca Kookt!: