Recept van Lekker Happen:
Boeuf Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bouillon, citroensap, ei, fond, kaas, kalfsbotten, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Dikke van Dam: